Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο : Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti / Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο δημήτρης διαμαντίδης για τον βασίλη σπανούλη δείχνοντας πως δεν ξεχνά το τρίποντο στον τελευταίο τελικό του . «ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ». Στην εκπομπή «ενώπιος ενωπίω», όπου χθες φιλοξενήθηκε ο βασίλης σπανούλης από τον νίκο χατζηνικολάου παρενέβη ο δημήτρης διαμαντίδης. Μετά από 20 χρόνια ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του . Σπανουλησ Î
Σπανουλησ Î"ιαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti from www.contra.gr
«με τον βασίλη είχαμε κοινή πορεία. Στον ημιτελικό του final four του βερολίνου, ο παναθηναϊκός αποκλείει τον αιώνιο αντίπαλο, . Ο δημήτρης διαμαντίδης μίλησε για τις κοινές στιγμές του με τον. Ο βασίλης σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου στον αντ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να σταματήσει . Ο χειρότερος προπονητής, η πιο αξέχαστη φάση και ο σπανούλης. «ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. Νίκολας, πέκοβιτς, περπέρογλου, σπανούλης και διαμαντίδης. Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του .

Στον ημιτελικό του final four του βερολίνου, ο παναθηναϊκός αποκλείει τον αιώνιο αντίπαλο, .

Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα». Ο βασίλης σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου στον αντ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να σταματήσει . Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο δημήτρης διαμαντίδης για τον βασίλη σπανούλη δείχνοντας πως δεν ξεχνά το τρίποντο στον τελευταίο τελικό του . «με τον βασίλη είχαμε κοινή πορεία. Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. «ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. «σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία. Στην εκπομπή «ενώπιος ενωπίω», όπου χθες φιλοξενήθηκε ο βασίλης σπανούλης από τον νίκο χατζηνικολάου παρενέβη ο δημήτρης διαμαντίδης. Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του . Νίκολας, πέκοβιτς, περπέρογλου, σπανούλης και διαμαντίδης. Ο χειρότερος προπονητής, η πιο αξέχαστη φάση και ο σπανούλης. Μετά από 20 χρόνια ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχωρεί από την ενεργό δράση. Στον ημιτελικό του final four του βερολίνου, ο παναθηναϊκός αποκλείει τον αιώνιο αντίπαλο, .

Ο βασίλης σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου στον αντ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να σταματήσει . Στον ημιτελικό του final four του βερολίνου, ο παναθηναϊκός αποκλείει τον αιώνιο αντίπαλο, . Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα». Ο δημήτρης διαμαντίδης μίλησε για τις κοινές στιγμές του με τον.

«σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία. Σπανουλησ Î
Σπανουλησ Î"ιαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti from www.contra.gr
Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα». Ο βασίλης σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου στον αντ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να σταματήσει . Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Ο δημήτρης διαμαντίδης μίλησε για τις κοινές στιγμές του με τον. Νίκολας, πέκοβιτς, περπέρογλου, σπανούλης και διαμαντίδης. «σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία. Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ». Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο δημήτρης διαμαντίδης για τον βασίλη σπανούλη δείχνοντας πως δεν ξεχνά το τρίποντο στον τελευταίο τελικό του .

Ang αλέξης τσίπρας δεν πρέπει να ξεχνάμε το τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο οακα μπροστά στον δημήτρη διαμαντίδη που χάρισε στον ολυμπιακό το πρωτάθλημα .

Ang αλέξης τσίπρας δεν πρέπει να ξεχνάμε το τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο οακα μπροστά στον δημήτρη διαμαντίδη που χάρισε στον ολυμπιακό το πρωτάθλημα . Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ». «ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. «σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία. Νίκολας, πέκοβιτς, περπέρογλου, σπανούλης και διαμαντίδης. Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του . Στην εκπομπή «ενώπιος ενωπίω», όπου χθες φιλοξενήθηκε ο βασίλης σπανούλης από τον νίκο χατζηνικολάου παρενέβη ο δημήτρης διαμαντίδης. Ο χειρότερος προπονητής, η πιο αξέχαστη φάση και ο σπανούλης. Ο δημήτρης διαμαντίδης μίλησε για τις κοινές στιγμές του με τον. «με τον βασίλη είχαμε κοινή πορεία. Μετά από 20 χρόνια ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο βασίλης σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου στον αντ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να σταματήσει . Στον ημιτελικό του final four του βερολίνου, ο παναθηναϊκός αποκλείει τον αιώνιο αντίπαλο, .

«σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα». Ang αλέξης τσίπρας δεν πρέπει να ξεχνάμε το τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο οακα μπροστά στον δημήτρη διαμαντίδη που χάρισε στον ολυμπιακό το πρωτάθλημα . «με τον βασίλη είχαμε κοινή πορεία. Μετά από 20 χρόνια ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχωρεί από την ενεργό δράση.

Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Σπανουλησ Î
Σπανουλησ Î"ιαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti from www.contra.gr
«ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. Μετά από 20 χρόνια ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχωρεί από την ενεργό δράση. Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. «σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία. «με τον βασίλη είχαμε κοινή πορεία. Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο δημήτρης διαμαντίδης για τον βασίλη σπανούλη δείχνοντας πως δεν ξεχνά το τρίποντο στον τελευταίο τελικό του . Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του . Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα».

Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο δημήτρης διαμαντίδης για τον βασίλη σπανούλη δείχνοντας πως δεν ξεχνά το τρίποντο στον τελευταίο τελικό του . Ang αλέξης τσίπρας δεν πρέπει να ξεχνάμε το τρίποντο του βασίλη σπανούλη στο οακα μπροστά στον δημήτρη διαμαντίδη που χάρισε στον ολυμπιακό το πρωτάθλημα . Νίκολας, πέκοβιτς, περπέρογλου, σπανούλης και διαμαντίδης. Μετά από 20 χρόνια ο σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχωρεί από την ενεργό δράση. Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ». «ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. Ο βασίλης σπανούλης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του νίκου χατζηνικολάου στον αντ1 και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην απόφασή του να σταματήσει . Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Στον ημιτελικό του final four του βερολίνου, ο παναθηναϊκός αποκλείει τον αιώνιο αντίπαλο, . Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του . Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα». Ο χειρότερος προπονητής, η πιο αξέχαστη φάση και ο σπανούλης. Ο δημήτρης διαμαντίδης μίλησε για τις κοινές στιγμές του με τον.

Σπανουλησ Διαμαντιδησ Τριποντο : Σπανουλησ Î"ιαμαντιδησ Τριποντο : To Paixnidi Apenanti / Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ».. Ο βασίλης σπανούλης με απίστευτο τρίποντο χάρισε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Βασίλη, σε ευχαριστούμε για όλα». «ήταν ανάγκη να βάλεις το τρίποντο μπροστά στον διαμαντίδη»;. Με τον παναθηναϊκό η τάπα στον άκερ». Στην εκπομπή «ενώπιος ενωπίω», όπου χθες φιλοξενήθηκε ο βασίλης σπανούλης από τον νίκο χατζηνικολάου παρενέβη ο δημήτρης διαμαντίδης.

«σίγουρα το τρίποντο με την γαλλία σπανουλησ. Ο παλαίμαχος άσος του παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν μπορεί να ξεχάσει το τρίποντο που σημείωσε ο σπανούλης, μπροστά του στον 4ο τελικό του .